mandag 7. november 2011

Sydde meg en "Bøttebag" i dag...


I dag, mens prinsessa sov, sydde jeg meg en "bøttebag"... Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda, men jeg hadde så lyst på en... Tror den kommer til å bli brukt til leker som slenger rundt i stua... De kan jo  ligge i en stue-matchende bøttebag?

Har sydd den i stripete møbelstoff samt voksduk med prikker. Alt i brunt, beige og hvitt...selvfølgelig... Det stripete stoffet stivet jeg opp med strykeinnlegg i bomull. Ringene er fra Kirsch og de kjøpte jeg egentlig til noen gardiner.... ;)

Man kan jo feste noen kule snorer i den og bruke den som stellebag... For det er jammen meg mye man skal ha med seg når man har små... Ja den kan jo brukes til skittentøy også, eller til doruller på badet...  

Den kan brettes og vrenges og brukes til mye. Ganske så fornøyd med dagens hobbytime... ;)Ønsker alle en fin mandagskveld!

4 kommentarer:

Bjørn H. Andersen sa...

Slutt å legge ut slike bilder.. Nå har jeg fått ei kjerring som maser om symaskin...

Det har jeg ikke råd til nå... :-)

Hege Beate sa...

Hehe... Altså, alt jeg syr syr jeg på en Singer Tradition til ca 1200,- på Coop Xtra... ;) Det er jo ikke mer enn du klarer å hoste opp til min svigerinne! ;) Vil jo absolutt anbefale en noe mer robust og med flere valg, men den fungerer! ;)

Grete - sirdalsrypa sa...

Veldig fin og like flott på innsida som på utsida :) og den kan brukes til mye !
...nå kjenner ikke jeg svigerinna di men at hun fortjener minst 1 symaskin til jul det er jo helt klart :))

Helene i svingen sa...

Så fin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...