søndag 6. november 2011

Før snøen kommer...

Denne helgen har vi hatt fokus på å komme i mål med steinlegging på utsiden.Stakkars mann! Vi snakker ca 70 m2 med tromla Herregårdsstein. Det er ca veldig mange tonn med stein og like mye med pukk som han har lagt utover... Ikke rart han kjenner det i kroppen. Jeg er så stolt av han da. Han er veldig nøye og måler høyde og slår på hver enkelt stein. En som driver med dette til daglig hadde sikkert fått det unna på et par dager dette, men det hadde ikke blitt så bra. Det har jeg sett mange eksempler på. Nå håper jeg bare frosten og vinteren ikke gjør noe som påvirker det flotte resultatet. ;) Det hadde jo vært kjipt da.


Det går seg til underveis... Vi hadde planer om å legge stein i samme høyde helt ut til veien, men pga at garasjen er lavere enn huset får vi ikke det til. Så vi lager et trinn ned og asfalterer fra trinnet og ut til veien. Han har nå også etter ønske fra meg fått laget to blomsterbedd. En på hver side av nedgangen. Det må jo være lett å komme frem med vogn og sykler... 
Et par kvelden med kutting av de siste steinene nå så tror jeg faktisk det blir ferdig. Han gleder seg sååååå....Mangotreet slepper orange blader, og jeg håper det er pga høst og ikke fordi jeg har tatt livet av det lille treet. ;)Terrassen er ryddet for vinteren. Ikke flere måltider i teltet her nå. Tak og vegger skal vaskes og legges bort. Neste år er det godt mulig vi snekrer opp en vegg med halvtak her for å skjerme oss fra vind og innsyn.


På denne siden av huset har hekken vår kjipe dager tror jeg... Den vil liksom ikke slik som resten av hekkplantene andre steder på tomta... Vi får gruble litt og få orden på dette til våren... 

Allerede klokka fem blir det mørkt nå. Skikkelig høst, men det er digg også synes jeg. Kveldshimmelen en vindstille dag som dette er bare nydelig!
God søndagskveld til alle!

3 kommentarer:

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Ja ser jo ut som dere kommer i mål... håper det er en stund til snøen kommer enda ;) Koselig blogg du har! Nå skal jeg titte meg mer rundt her :)

Klem Anette

Hege Beate sa...

Tusen takk for hygggelig kommentar! Ja vi kommer i mål for snøen må bare ikke komme riktig enda ;)
Nå skal jeg sjekke bloggen din! Ha en fin dag!

Helene i svingen sa...

Hei igjen! Så fint det blir! Kjempe fint :) Fin kveld til deg! Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...