onsdag 14. september 2011

Spotless Pro

Mannen er elektriker og en "petter smart".

En av idéene hans (Spotless Pro) er nå klar for masseproduksjon. Det er veldig spennende om dagen mht hvilke grossiter/forhandlere som nå får denne inn i sitt sortiment. Nå blir det ihvertfall mye enklere å få satt inn spotter her og der uten at hus og hjem blir støvet ned! Idéen kom da jeg klagde på gipsstøv i hele huset i byggeperioden. Da brukte han en plastring med en brødpose rundt som han tapet rundt drillen. Det fungerte veldig bra men ikke godt nok for en proff. ;) 

Det er mange som har prøvd seg på løsninger som går greit slik som brødposene (eks bunnen på en 1,5 l flaske, kartongeske, endekoppen på et spirorør osv), men ikke noe av dette holder mål i proffmarkedet. Det er for ustabilt og holder ikke tett. Produktet som nå foreligger er utarbeidet i samarbeid med Isitec og ble så godt likt av Innovasjon Norge at de har bidratt med midler. Produktet er nå også designbeskyttet.

Spotless Pro er lett å holde. Du plasserer senterboret i tak/vegg på rett sted, skyver opp beholderen med hvit myk gummikant som ikke setter merker på eller skader ferdigmalte flater og borer hullet. Alt støv forblir i beholderen og du kan helle dette over i søppla (forsiktig så det ikke blir forgjeves operasjon). 

Beholderen sitter fast rundt akslingen slik at støv ikke kommer ut på undersiden. Beholderen er av gjennomsiktig plast for lettere kontroll av boring. Hull for støvsugertilkobling som eksisterte på prototypen ble tatt bort da det viste seg at det var mer styr å koble til enn bare å ha støvet over i søppla, man må uansett ha bort materialet inne i hullsaga.


Les mer om Spotless Pro her.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...