mandag 14. november 2011

Er det alltid lov å herme?

Det er mandag og planen i dag er å begynne på julekalenderne...

Fant en jeg likte veldig godt hos Annas rom til 349,- men så fant jeg den samme på KID til 229,- ... Da tenkte jeg rett og slett at jeg skulle lage en selv heller... Da har iallfall ikke så mange lik ;)

Anna´s Rom
KID
Jeg synes det er gøy å ha ting ikke alle andre har når det kommer til spesielle ting i hjemmet og mht klær. Alle har vel et Ektorp møbel fra IKEA, eller en Tripptrapp stol fra Stokke, men enkelte ting er gøy å være alene om innenfor  familie- og vennekrets. Eller er det bare meg som føler det slik? 

Stuebordet mitt i dag... 
Noen tanker rundt dette:

Det er jo ikke til å unngå at man har mye av det samme og det er helt greit for stort sett blir det forskjellig likevel. Det kommer jo helt an på hvordan man setter ting sammen!
Det er de gangene man lenge har lett etter den perfekte tingen til en spesiell plass og noen kjøper helt lik at man blir litt matt. De liker kanskje den samme tingen, men glemmer å se om den passer inn hos seg... Samtidig forstår jeg jo også at ikke alle kan bruke like lang tid som meg på å finne den ultimate løsnigen/tingen til hjemmet. Kanskje burde jeg bare blir glad for at noen gjør som meg... ta det som et kompliment eller noe sånt, men... 
Og så er det de gangene man har funnet det ultimate og noen man kjenner kjøper det først... Det er litt trist. Da må man i tenkeboksen ;) Skal man kjøpe likevel eller skal man lete enda litt lenger? Og så de gangene du må utsette kjøpet mht økonomi og i mellomtiden har noen hatt økonomi og fått den med seg hjem til seg... Det er også litt trist ;)
Jeg kan da ikke være alene om å ha slike tanker?
Da jeg var liten på 80-tallet husker jeg at vi venninner ringte hverandre på morgenene for å avtale dagens antrekk... 
Nå er jeg stikk motsatt. Lar meg inspirere av andre, men når andre har kjøpt noe prøver jeg å finne noe som ligner i verste fall og som gjør samme nytten, men som er litt ulik og spesiell likevel...
Vi er vel ikke så ulike når det kommer til dette temaet?
På et tidspunkt er det noen som hermer på oss, og på et annet tidspunkt hermer vi noen... 
Det handler vel om respekt og ikke ta alle ideer fra andre, 
men "å finne sine ting".


1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for fin kommentar :)

Klart det blir masse "herming" :) Men ekstra kjekt er det å finne sin egen vri :) Det er jo såå masse inspirasjon å hente her i bloggverden :)

Ha ein fin kveld!

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...