lørdag 15. oktober 2011

Damenes Aften med Finn Schjøll på Bohus

I kveld var jeg og min venninne på Bohus... Damenes Aften... Og trekkplasteret var Finn Schjøll, 20 % på alle varer med unntak av serien til Hallvor Bakken. 35 mnd gebyr- og rentefri betalingsutsettelse, champagne og  kokken Torben sin tapas. Det var veldig mange damer der! Og faktisk endel mannfolk. Ikke alle møbelvalg kan tas på egenhånd så det er forståelig. Gevinster på billetten ble også trukket. Jeg vant ikke noe... ;)


Finn Schjøll inntok podiet og holdt oss i godt humør i en drøy time. Han lagde blomsterdekorasjoner mens han pratet om livet sitt. Oppturer og nedturer. Helt ærlig og veldig fornøyelig! 


Det er for mye stress for meg sånne kvelder og jeg får jo ikke kjøpt noe. Men mange kom godt forberedt med handlelapper. Bohus gjør mye penger slike kvelder tror jeg. Jeg fikk med meg et skjerf med hjerter og en kalender.


Utover dette litt lesestoff. Kjøpte boka til Finn: "Gjør som mora di sier" og den signerte han. Litt usikker på hvorfor han valgte akkurat den datoen, men jeg fikk svar da jeg dro. Traff han på utsiden og han sa "Å ja, jeg var full" ;) Ja da så... Kan vel tilgi det vel... jeg vet jo hvilken dag det er... Han burde kanskje hatt slik en kalender han også...og noen til å snu på klossene hver dag. ;) Artig fyr er han iallfall!



Og så fikk jeg prøvesittet Signature 400 3 seteren fra Hallvor Bakke. Fikk litt smak av høyfjellshotell om vinteren i den. Det er ikke akkurat slik en jeg vil ha, men jeg har fortsatt lyst på noe alla den... en som gir meg smak av skjærgård om sommeren...


Og så fant jeg den ultimate benken til å ha under vinduene i utbygget hvor vi har spisestua... 
Må ha, bare må ha....kanskje... Utrolig greit med rom til saker og ting under setet... ;)

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Heisann!
Oj, det så gøy ut med Damenes Aften, og Finn er jo bare et helt nydelig menneske!
Jeg var innom Bohus fredag, og da så jeg også den lave benken. Likte den kjempegodt, så det er godt mulig den finner veien hjem til oss :-)
Ønsker deg en fin mandag!

HBS sa...

Ja dersom de har slikt arrangement der du bor så meld deg på med venninner! Det var kos asså! Tenker fortsatt på den hvite benken og tror jeg må ha to.. Må bare overbevise samboer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...