onsdag 9. februar 2011

Det er jammen over tre år siden denne bloggen ble opprettet...

Det slo meg plutselig at det er over tre år siden denne bloggen ble opprettet. Du verden som tida flyr! Selve huset er jo mer eller mindre ferdig, men det gjenstår enda endel på utsiden samt litt finpuss på innsiden. Jeg kommer til å skrive videre om alt... ;)

Det går mot vår og vi gleder oss til å få orden utenfor med belegningsstein, og å få malt ferdig hus og garasje. Inne må vi så smått tenke på å gjøre gjesterommet om til barnerom, men for å få det til må loftet få flere gulvplater til kasser og garasjen må isoleres for avlasting av litt møbler.

Tror aldri man blir helt ferdige med alt når man har hus. Det dukker stadig opp ting vi har lyst til å gjøre. Som f eks å få satt opp en hagestue på utsiden for å skjerme oss litt fra innsyn og vind, samt på lenger sikt å få bygd på en litt større yttergang. Sko, jakker og bagger tar utrolig mye mer plass enn man ser for seg når man tegner hus. ;)

Vi hadde store planer om å få oss en liten båt denne sommeren, men nå som vi øker antall i husstanden velger vi å vente et år med det. Men båtplass har vi "fått" og det er jo ikke dårlig bare det! ;) Må jo nevne at vi har arvet en 4-hester også, så det er ikke store båten vi trenger ;)

2 kommentarer:

Mie sa...

Næmmen! Dette hadde jeg ikke fått med meg :) Gratulerer med økningen i husstanden, så koselig da! *♥*

Mignonne sa...

Takk takk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...