fredag 19. desember 2008

Det nærmer seg jul!

Og det nærmer seg ferdigstillelse av mye i dette hjemmet.
Muren bak huset ble ferdig i dag og det er så digg å ha den jobben gjort! I dag da jeg kom hjem fra jobb gikk jeg rundt hele huset for gøy - bare for å ha gjort det liksom. Vi må ha på plass et gjerde på toppen så ikke turgåere detter ned til oss også... det kommer det kommer.
Det er snart 5 mnd siden vi flyttet inn og rørlegger skulle vært ferding. Vi håper de får opp de siste skap og hyller før jul....Man må aldri gi opp håpet!
Det elektriske liker ikke samboer å snakke så mye om...han er jo selv elektrikeren og da tar det litt tid å få opp nok motivasjon...litt lei sånt utstyr når han kommer hjem fra jobb tror jeg.
Gasspeisen vår ble det liv i i dag!!! Men det mangler 10 cm piperør før vi kan bruke den samt noen lufteventiler - og så blir den nok enda penere når vi får sparkla og malt selve innboksinga...
Kjøkken - joda så og si ferdig... hadde jo enda en lekkasje pga litt slurvete rørleggerarbeid - denne gang under vasken og vi skal få på plass nye sokler ellers er det ferdig. Hurra.
Joda det gjenstår mer enn dette men det er ting vi skal ta etterhvert. "TO DO" lista er irriterende lang. Men det er sinnsykt digg å streke ut ting etterhvert.

5 kommentarer:

Mariann sa...

Det slår meg at dere kanskje flyttet inn litt tidlig?

Da vi flyttet inn var alt ferdig, bortsett fra montering av garderobeskap (og garasje, peis osv, men det skal vi vente med). Trodde egentlig ikke at det var lov å flytte inn før alt var ferdig?

Men på en annen side hvor skal man gjøre av seg dersom man har solgt gammel bolig :)

I alle fall så har dere vært flinke. Sikkert sinnsykt deilig å være ferdig med utemuren. Grattis! Fin ble den også:)

Mignonne sa...

Hehe ja du sier noe. Vi var så fornøyde med at vi endelig fikk bud på forrige bolig at vi aksepterter å flytte ut derfra i begynnelsen av august. Det er ikke så galt at man ikke får bo her, men det er jaggu mye småplukk igjen. God Jul!!

Mariann sa...

Ja det er vel ofte det som skjer, at en selger bolig og må flytte.
Dere er jo flinke og tar en ting av gangen, viktig å ikke stresse også :)

God Jul Gleder meg til å følge bloggen i 2009!

Anonym sa...

Ble kjempefin den støttemuren! Fikkn et god tips der :)

Mignonne sa...

hihi ja - nå venter vi bare litt spente på fakturaen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...