søndag 21. september 2008

Persienner...



Ja...fikk jo tilbud fra Kjell's Markiser...32 vinduer...ca 36 000,-....Neeeeeei det er ikke det vi har kjøpt!!!

Jeg handlet jo gardinstenger på Princess og tok turen tilbake dit for å se om de hadde persienner som passer. Ingen har 115 cm, men 110 passer bra nok. Så nå har jeg fått noen, og resten er bestilt..
Pris?? hehe 2800,- for 24 vinduer!!!!!
Til guttungens rom kjøpte vi lystette rullgardiner på Ikea - 199,-per stk. På eget soverom har vi lystettegardiner og i TV stua oppe trenger vi ikke mer enn gardiner. Så dette ble ekstremt mye rimeligere enn først antatt! (happy happy happy)

Vi må ha persienner. Er helt forferdet over hvor kikkelystne turgåere er. Føler de kikker inn hele døgnet. De frekkeste spaserer forbi fremsiden av huset rett foran stue, spisestue og kjøkken!!! Titter inn og nærmest hilser på oss. Må si jeg er litt sjokkert. Regner med folk skjønner at vi har litt tomt utenfor selve huset også slik at de holder litt avstand, men nei da... Det er sjelden vi tasser rundt i trusa lenger for å si det slik. Mulig vi er litt paranoide, men vi er i en tilvenningsfase...ingen innsyn i blokka vi bodde i....hehe

2 kommentarer:

Mariann sa...

Henge opp 32 persienner.....det må ha tatt tid? :)

Ble fint da:)

En må liksom bo litt i huset før alt faller på plass. Jeg regner med at det nok går et par år før jeg har fått på plass alt inne. Men artig å få litt og litt. Da har man noe å glede seg til.

Mignonne sa...

Helt enig... Hjemmet må gå seg til :-)

Vi har bare hengt opp 6 stk foreløping så vi har en liten jobb til foran oss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...