tirsdag 12. august 2008

Litt om kjøkkenetKjøkkenet er nærmest ferdig, men det gjenstår likevel litt...
Vi er fornøyde med valg av kjøkken og løsning, men dersom du spør vedkommende som hadde hovedansvar for montering vil han nok svare at det ikke burde vært lov å levere slikt...
Det oppstod endel utfordringer for å si det mildt - og da spesielt vedrørende øya. Skuffeseksjonen burde vært en 120 skuff her også - ikke 80. Montør mente det var et dårlig råd fra selgers side mht koketoppene vi har valgt. Må få legge til at montøren nok har montert flere hundre kjøkken gjennom årene. Alle seksjoner i øya måtte kappes og skjæres til, og i følge montør et under at det fortsatt står. (hehe)

Jaja, uansett kjøkkenmerke hadde vi nok fått noen utfordringer, men ikke alle legger ved like gode monteringsbeskrivelser!
Dessverre manglet det litt utstyr også (dørplate til oppvaskmaskin, dempere, noen gulvlister), så alt i alt betyr nok dette at vi kommer til å velge annen leverandør neste gang, men det blir leeeeeeeeeeeenge til.

Hvitevarene kjøpte vi selv i butikk, og vi har fått prøvd det litt, men ikke nok til å si oss fornøyde eller misfornøyde. Litt blanda følelser enda, men jeg kommer tilbake til mer om dette.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...