torsdag 8. mai 2008

Litt oppdatering...

ISOLERING
I går kveld ble samboer ferdig med å isolere hele huset! Han var så glad da han kom hjem i går at han satt seg ut på balkongen med en kopp kaffe og et glass (les 2 glass) cognac! Tok en kaffe med han, og vi satt ute til halv ellve. Digg at det er lunk i lufta på den tida av døgnet!
Det blir leeeeeeeeenge til neste gang han vil skjære til glava tror jeg.

BALKONG I BYEN
Vi har pusset opp balkongen i byen nå som vi skal selge, og den er blitt skikkelig koselig! Har lagt terrasseheller i tre, fått på plass litt planter og utelykter. Kjøpte nye puter til stolene også. Skikkelig kos å nyte kvelden der nå.

PLATESLIPING
I dag kommer Seljåsen for å slipe betonggulvet. Da plata ble støpt frøys det på og de fikk ikke brettskura gulvet så det har sett litt "bad" ut. Skal bli godt å få orden på det så vi kan få satt opp vegger og få følelsen av forskjellige rom i huset.

SNEKKERNE KOMMER TILBAKE
Fra og med 19. mai kommer snekkerne tilbake og da skal de få opp tak, vegger, begynne å kle vegger og kanskje rekker de litt listing også. Hvem vet?
En kamerat av oss skal sparkle og male tak for oss. Han er spesialist på det området.

ELEKTRISK
Så nå har samboer en uke på seg til å få inn alle rør til kabler og spottbokser i tak. Han blir ikke arbeidsledig med det første. Rør til sentralstøvsuger skal også på plass innen snekkerne kommer..... phuuu...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...