mandag 3. mars 2008

Flere leverandørvalg

Kjenner på kroppen at det tar på med alle disse valgene vi må ta...

På lørdag fikk vi barnevakt og dro ut til Modena i Sørlandsparken. Der fikk vi utrolig god hjelp og service! Begge bad og gang har nå fått fliser (ikke bestilit enda, men det skjer snart - må bare få totalprisen først)

Fargene på badet nede blir: sort, gråsort, grått og hvitt osv...Fargene på badet oppe blir: "tortora", hvitt, beige, gulbrunt osv...
Høres jo sikkert grusomt ut, men bare vent! Jeg gleder meg allerede til å innta det badet hver morgen i mange mange år!Det ligger også an til å blir Kãhrs parkett på gulv overalt.. venter på noen priser fra Montér før vi bestemmer oss for type, men det blir iallfall eik og 1- eller 2-stavs.

2 kommentarer:

christian sa...

heisann ! må bare gi dere litt skryt for bloggen deres. Skal til med byggeprosessen selv om ikke lenge så utrolig nyttig å lese litt hva som dukker opp av valg man må ta underveis osv. Lykke til videre. Huset ser veldig bra ut :) !
Hilsen Christian i Arendal !

Mignonne sa...

Tusen takk Christian i Arendal! Gled dere masse! Det er et styr men man lærer så mye og blir kjent med så mange på veien! Lykke til med huset i Arendal. (Er opprinnelig derfra selv) ...c",)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...